Kwaliteit van zorg staat bij ons hoog in het vaandel en wij zijn continu bezig onze zorgverlening te verbeteren Voor onze kwaliteitsborging hebben we verschillende certificeringen. Wij beschikken over het HKZ-keurmerk en werken vanuit de kwaliteitsmethodiek ‘De 10 klantbeloften’ van Kwaliteit@, Welzijn in de zorg. Dit betekent dat wij gebonden zijn aan strenge regelgevingen en eisen om de kwaliteit van zorg en welzijn voor onze bewoners te bewaken en er minimaal jaarlijks externe audit is om ons te controleren op ons werk. Wij evalueren elk kwartaal al onze interne processen via de Plan-Do-Trust-Grow cyclus van Kwaliteit@.

 

Opnamecriteria

Om onze kwaliteit verder te waarborgen en zeker te weten dat wij de juiste zorg kunnen bieden hebben wij opnamecriteria en een proefperiode waarin de cliënt aan ons kan wennen en wij aan de cliënt, in deze periode wordt er ook beoordeeld of een definitieve opname haalbaar is of niet. Hier kunt u meer lezen over onze opnamecriteria.

 

Wij horen graag van u!

Heeft u een suggestie, opmerking of klacht over onze zorgverlening? Dat kan natuurlijk. In dat geval vragen wij u contact op te nemen met ons management via management@lzorg.nl. Wij horen graag van u. Mocht u ergens ontevreden over zijn dan proberen wij samen een oplossing te vinden. Komen we er niet uit dan kunt u natuurlijk altijd een officiële klacht indienen. Hier vindt u meer informatie over onze klachtenprocedure.

 

Caren zorgt en Familienet

Bij zorgcentrum Rayan kunnen geautoriseerde familieleden en contactpersonen online inzicht krijgen in de zorg voor hun dierbare middels Carenzorgt.nl. Via Caren kan men bijvoorbeeld het zorgplan en de rapportages inzien en zo op de hoogte blijven van de zorg.

Ook maken wij binnen ons zorgcentrum gebruik van Familienet. Familienet is een communicatie-app speciaal voor de zorg. Op een veilige en persoonlijke pagina kunnen berichten, foto’s en video’s gedeeld worden. Zo kan familie goed op de hoogte blijven van belangrijke en mooie momenten in het dagelijks leven van hun dierbare.

 

Kwaliteitsverslag

U kunt hier ons kwaliteitsverslag inzien

WILT U MEER WETEN?

Vul dan uw gegevens hieronder in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

5 + 5 =