Zorgcentrum Rayan opent haar deuren

 

Het aantal zorgbehoevende ouderen in de islamitische gemeenschap groeit. Een deel van deze ouderen kan met ondersteuning thuis blijven wonen. Een ander deel is aangewezen op intensieve specialistische zorg.
Steeds vaker staan deze islamitische ouderen voor de keus tussen thuis blijven en kwaliteit van leven verliezen, of overgeplaatst worden naar reguliere verpleegtehuizen waar geen rekening gehouden wordt met hun religieuze en culturele achtergrond.
Zorgcentrum Rayan is in het leven geroepen om islamitische ouderen te helpen bij dit dilemma.
Een team van goed uitgeruste verpleegkundigen en verzorgenden staat klaar om onze ouderen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen, de zorg te bieden die zij verdienen en hun kwaliteit van leven te behouden.
In onze kleinschalige woon- zorgvoorziening staat kwaliteit van zorg voorop en staan de wensen van de bewoner centraal.
Zorgcentrum Rayan biedt alle ruimte aan bewoners om hun religie te belijden. Zo wordt er alleen halal voedsel geserveerd, zijn er dagelijkse gebedsdiensten en wordt het onderhouden van de familiebanden actief gestimuleerd.
De woon-zorgvoorziening is gelegen in een prachtig natuurgebied in het Gooi. Bel ons gerust voor een afspraak om de locatie te bezichtigen.

RAYAN IN EEN NOTENDOP

• 24 uur ’s zorg, 7 dagen per week
• Deskundige medewerkers
• Jaren lange ervaring
• Cliëntgerichte zorg
• Persoonlijke benadering
• Veelal vaste medewerkers

WILT U MEER WETEN?

Vul dan uw gegevens hieronder in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

9 + 10 =