Verpleging

Wij leveren verpleegkundige zorg met deskundig opgeleide medewerkers en zorgen regelmatig voor bijscholing. Bij verpleegkundige verzorging kunt u denken aan bijvoorbeeld medicatie en injecties toedienen, wondzorg en katheterisatie.

 

Persoonlijke verzorging

Bij persoonlijke verzorging kunt u denken aan ’s morgens en ’s avonds wassen en aan- of uitkleden, maaltijden klaarzetten, helpen bij toiletgang en algemene dagelijkse levensbehoeften, het toedienen van eenvoudige medicatie en helpen bij het aan- en uittrekken van steunkousen. Hiernaast bieden wij op onze locatie in Amersfoort elke zes weken de mogelijkheid tot een medische pedicurebehandeling.

 

Individuele begeleiding en dagbesteding

Begeleiding kan nodig zijn in allerlei situaties. Dan kunt u denken aan bijvoorbeeld ondersteunende gesprekken bij het ziekteproces of bij rouwverwerking. Maar ook het meegaan naar afspraken en het helpen bij de dagelijkse levensactiviteiten valt onder begeleiding. Hiernaast bieden wij ook in en buiten onze woningen activiteiten aan waar bewoners desgewenst aan kunnen deelnemen. We zoeken hierbij naar activiteiten die passend zijn voor en aansluiten op de behoefte van de desbetreffende bewoner. Er zijn periodieke uitstapjes zoals een picknick of een bezoekje aan de boerderij. Verder zijn er activiteiten zoals bewegen op muziek, filmavonden, creatieve activiteiten en wordt er aandacht besteed de feestdagen die de bewoners vieren.

 

Palliatieve/terminale zorg

Als palliatieve/terminale zorg noodzakelijk wordt en niet meer thuis kan worden geboden kan Zorgcentrum RaYan hier uitkomst bieden. Wij bieden in samenwerking met mantelzorgers en familieleden graag zorg op een waardige manier.

WILT U MEER WETEN?

Vul dan uw gegevens hieronder in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

3 + 1 =